Contact!

De logopedist in de picture, de cliënt centraal….Logopediepraktijk Harderwijk!

12 jaar geleden verkocht ze haar praktijk aan ons. Innovatief en passievol volgt een zeer persoonlijke overdracht. Met een luisterend oor naar ieder hart, wordt de man met hyperventilatie, het kind met een grote beperking op taalgebruik, de vrouw met de stemstoornis en het kind met Engelse ouders geholpen vanwege haar sigmatismus. Met de wil de cliënt te horen en ruimte te bieden aan de mens, behandelen wij. Met de focus op de mogelijkheden van onze cliënten werken we samen met de gemeente, onderwijsdeskundigen, orthopedagogen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, peuterspeelzalen en experts op verschillende gebieden.

Waar?

De praktijk maakt onderdeel uit van een samenwerkingsverband waarin scholen en logopedisten het kind centraal stellen. Voor volwassen cliënten wordt op maat expertise gerealiseerd. De locaties zijn gelegen op Dok 19 grenzend aan de nieuwste wijk van Harderwijk en centraal in de wijk bij de huisartsenpraktijk en het winkelcentrum. Deze locaties zijn op 8 minuten reisafstand van elkaar waardoor je samen kan lunchen met je collega.

Wie is de cliënt?

Er wordt breed behandeld en met de cliënt in zijn mogelijkheden meegedacht bij fonetische en fonologische articulatiestoornissen, dysfatische ontwikkeling, TOS, meertaligheid, spellingsproblematiek, dyslexie, taalproblematiek op gebied van taaldenk-, taalbegrip-, taalproduktie- en taalgebruiksontwikkeling, tekstbegrip specifiek werken, mondmotorische afwijkingen, adem-stemproblematiek, auditieve verwerkingsproblematiek en verbale ontwikkelingsdyspraxie. Schisisbehandelingen, preverbale zorgvragen en stotteren behandelen we in samenwerking met ervaringsdeskundige logopedisten op dit gebied.

Voor kinderen gediagnosticeerd met/ met vermoeden van autisme (ASS), ADHD, syndroom van down, Klinefeltersyndroom, passen wij onze behandelingen aan zodat zij maximaal kunnen leren. Een sensorisch integratief therapeut en/of trainer Totale Communicatie denkt in behandelvormen mee.

De volwassene die ons nodig heeft bieden wij zorg in samenwerking met logopedisten met expertise op bijvoorbeeld neurologisch gebied voor afasie, dysartrie, Parkinson, dysfagie. Je kan deze zorg binnen het team uitbesteden. Er is 10 jaar samenwerkingshistorie met het ziekenhuis waarbij rechtstreekse zorg aan ziekenhuiscliënten gegeven is. Voor ALS-, dysfagie- en spraakafzientrainingen zijn we aanvullend gecertificeerd.

Hoe werken wij?

Wij werken vanuit jou. Onze basis is vanuit een gedegen voorbereiding en een volledige overdracht op auditnorm. Op de PREM (klanttevredenheidsonderzoek) worden we momenteel voor het 5e jaar met een  9 gemiddeld beoordeeld. Kom je tot vragen gedurende je behandeldagen dan staat er een 12 jarig intern getrainde collega voor je klaar. Grote vragen komen in een apart door ons aan jou vergoede post-HBO-coaching gedurende de werkweek. Er is intercollegiaal overleg mogelijk voor vakinhoudelijke vragen binnen ons samenwerkingsverband waarin gespecialiseerd logopedisten zitten die 1-20 jaar werkervaring hebben in de eerste lijn, speciaal basisonderwijs, revalidatiecentra en in het ziekenhuis. Deelname aan de kwaliteitskring wordt vanuit de praktijk ondersteund.

Gezond, veilig en gelukkig je werk uitvoeren is voor ons belangrijk. Stabiliteit en vaste gezichten een pré. Daarom bieden wij meerjaarcontracten en vaste werkdagen aan. (Wil je voorzichtiger starten dan kan dat ook). In de contracten is een goed salaris opgenomen met volledige reiskostenvergoeding. Er zijn pensioensvoorzieningen en er is een ruime cursusvergoeding. De cliëntadministratie gebeurt bij ons volledig betaald. De interne post-hbo scholing is eveneens betaald. Een auto via de praktijk regelen kan ook. Naast een ruime behandelmateriaalmogelijkheden is er toegang tot online cursusmateriaal via je eigen praktijklaptop. Met onbeperkt bellen en sms-en via de praktijktelefoon kan je ruim communicerend met collega’s en andere zorgverleners je cliënt te woord staan.

Kwaliteitsregistratie?  

Je beroepsuren bouwen zich gedurende het dienstverband op. Je krijgt de benodigde beroepsbewijzen van de praktijk voor tijdige herregistratie in het KP. Al doende ervaar je waar voor jou de meerwaarde op cursusgebied ligt en richten we je cursuspad in. Met een praktijkplan van aanpak kan je gericht aan de slag om tijdig de òverige Kwaliteitsregisterpunten te realiseren. Deel je kennis en kunde door stage te begeleiden met KP-punten volgens het nieuwe systeem! Zo zijn we samen tijdig klaar voor de herregistratie over uiterlijk 5 jaar.

Preventie covid-19 besmetting?

De praktijk is volledig ingericht op alle covid-19maatregelen. We helpen je bij de uitvoering. Mocht het komen tot thuiswerken dan is je werk daar door ons op voorbereid. Thuiswerken is volledig mogelijk. Je werk gaat door gedurende een gedeeltelijke/ algehele lock-down. 

Hoe verder?

Herintredend, bijna afgestudeerd, net afgestudeerd of jaren ervaring: na een eerste telefonische kennismaking en een oriënterend bezoek bespreken we de arbeidsvoorwaarden in ons gesprek. Na contractering volgt een goede inwerkperiode.
Dan start je in ons samenwerkingsverband met een 5-daagse baan met vaste werkdagen en een grote cliëntenopkomst. Wil je part-time werken, dat kan ook. Je rooster kunnen we samen bepalen. Een rustige opbouw van uren kan worden gepland.

Je kan per direct starten of instromen de komende maanden. Je start met een tijdelijk contract voor 1 of meerdere jaren, bij goed functioneren wordt een vast contract mogelijk.

Contact!

Bel voor het delen van je wensen m.b.t. arbeidsvoorwaarden, arbeidsuren en werkdagen met 06-11863966. Binnen een werkdag staat het team jou te woord. Je kan nu alvast je brief met CV mailen naar info@logopediepraktijkharderwijk.nl Deze wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

Ben in beeld, bel ons meteen,

Team Logopediepraktijk Harderwijk

reCAPTCHA is required.